Новини

На Вінничиині зловмисниця вкрала понад 12000 у подруги

21 жовтня 2022, 11:23

За таке правопорушення передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляють на сайті Нацполіції у Вінницькій області, 20 жовтня працівники Гайсинського районного управління поліції встановили та розшукали 29-річну правопорушницю, причетну до крадіжки грошей. 

До поліції з повідомленням про злочин звернулася 31-річна мешканка смт Чечельник та розповіла, що відсутність грошей, які зберігались на кухонній шафі, вона виявила 19 жовтня. 

За словами начальника Відділу поліції № 1 Гайсинського районного управління поліції Вадима Революка, в ході розшукових дій поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину, якою виявилася 29–річна раніше судима за майнові злочини місцева жителька. Відомо, що зловмисниця напередодні гостювала у потерпілої та скориставшись відсутністю у кімнаті власниці квартири, викрала її гроші. 

У вчиненому зловмисниця зізналася та повідомила, що частину грошей вона витратила на власні потреби.

"За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо повідомлення жінці про підозру та обрання їй запобіжного заходу. Розслідування триває", -йдеться у повідомленні.

Поділитися :