Новини

Новий інвестпроєкт планують реалізувати у Вінниці - Сергій Моргунов

9 грудня 2022, 10:35

Компанія «Файєрвуд» планує збудувати завод з виробництва поліпропіленової тканини. В рамках проєкту планують створити близько 200 нових робочих місць.

Як написав на своїй фейсбук-сторінці Сергій Моргунов, підписано меморандум про співпрацю з компанією «Файєрвуд», яка готова налагодити виробництво поліпропіленової тари та устаткування для виготовлення альтернативних видів палива. Реалізація проєкту розрахована на 2023-2024 роки. А виробничі потужності будуть розміщені на базі одного з індустріальних парків.

На першому етапі компанія планує збудувати завод з виробництва поліпропіленової тканини, з цього матеріалу надалі й робитимуть пакувальні контейнери, так звані «біг-беги».

Другий етап передбачає інший напрям – випуск обладнання для виготовлення паливних брикетів. Компанія вже має досвід з виробництва такого устаткування.

Загалом у рамках проєкту планують створити близько 200 нових робочих місць.

"Ми продовжуємо роботу з потенційними інвесторами, попри війну. Маємо думати про економічне відновлення і підтримувати бізнес, який працюватиме у громаді і для громади. Це передумова розвитку після нашої Перемоги", - наголосив Сергій Моргунов.

Поділитися :