Новини

Оборонець з Вінниччини та захисниця з Херсона розповіли власну історію кохання

11 січня 2024, 14:47

Двоє військових познайомилися на фронті. Зараз чекають на малятко та продовжують захищати Україну.

Як розповідають на сайті Жмеринка.Сity, вона – молодший лейтенант з позивним «Десна», він – командир відділення 170-го батальйону вогневої підтримки 120-ї бригади ТРО. Анастасія та Олексій познайомились 28 грудня 2022 року в соціальній мережі TikTok.

"Потім переписувалися кілька місяців. І в той момент, коли Олексій з побратимами повернувся з самого пекла, з Бахмута… він зробив мені пропозицію. В травні 2023 року ми одружилися в місті Жмеринка", – розповідає дівчина.

Олексій – учасник АТО з 2015 року. Закінчив Чернятинський аграрний технікум та Вінницький аграрний університет.

Анастасія має 2 вищі освіти, служить в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. Дівчина за професією – картограф-геодезист та агроном.

Подружжя не тільки боронить нашу державу від ворога, а й здобуває ступінь магістра в Мелітопольській аграрній академії. Вчать теорію і здають сесії онлайн: через тимчасову окупацію університет переїхав до Запоріжжя.

Поїхати до рідного Херсона Анастасія не має змоги, оскільки лівий берег залишається під окупацією росіян.

"Там залишилися мої батьки, дідусь і бабуся. Вони вірять в ЗСУ і чекають на звільнення територій. Нам всім треба об’єднувати зусилля, щоб здолати ворога і перемогти!" – розповідає Анастасія.

Зараз пара в очікуванні дива: вони чекають на синочка.

Фото: Жмеринка.Сity

Поділитися :