Новини

Поліцейська з Вінниччини виборола першість у Чемпіонаті України з рукопашного бою

2 листопада 2022, 14:55

23-річна лейтенант поліції Юлія Максименко посіла перше місце серед дорослих, у розділі «легкий контакт» (семі-контакт) та друге місце у версії «дозований контакт» (фул контакт). 

На сторінці Нацполіції у Фейсбук зазначається, що змагання проходили з 28 по 30 жовтня в місті Києві. У них взяли участь команди дорослих спортсменів, юніорів та юніорок з різних куточків України. Серед призерів змагань - слідча Відділення поліції № 2 Тульчинського районного відділу поліції Юлія Максименко, яка представляла поліцію Вінниччини у складі збірної обласної федерації рукопашного бою.

Учасники Чемпіонату змагались у своїх вікових і вагових категоріях та визначених регламентом змагань версіях.  За результатами проведених боїв серед дорослих, у розділі «легкий контакт» (семі-контакт) поліцейська Юлія Максименко посіла перше місце. У версії «дозований контакт» (фул контакт) Юлія виборола почесне друге місце, - йдеться у повідомленні. 

23-річна лейтенант поліції – на службу в поліцію вона прийшла із чималими здобутками в змаганнях з рукопашного бою і бажанням реалізувати себе в професії правоохоронця. Майстер спорту з рукопашного бою, член національної збірної України, яка здобула чимало перемог на обласних та всеукраїнських змаганнях, з легкістю пройшла відбір на навчання до правоохоронного вишу, по завершенню якого уже рік працює в слідчому підрозділі Вінниччини.

Поліцейська – неодноразова учасниця змагань з рукопашного бою на чемпіонатах країни та Європи. Серед її здобутків - десятки перемог на вітчизняних змаганнях й призові місця в Європейських та світових чемпіонатах, - пишуть у поліції. 

Поділитися :