Новини

Сергій Моргунов привітав вінничан з ювілейною річницею Незалежності України

24 серпня 2021, 10:01

"Цінуймо те, що у нас є, бережімо і прагнемо більшого!" – наголосив міський голова.

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 30-ту річницю проголошення Незалежності. З головним державним святом вінничан на своїй фейсбук-сторінці привітав міський голова Сергій Моругнов. 

"Незалежність – не просто слово. За цим – дух свободи, багатовікова історія боротьби, наша глибока національна ідентичність. Це минуле і сьогодення. З викликами і здобутками. Падіннями і злетами. Це тривалий шлях довжиною насправді не в 30 років. Це життя не одного покоління", – зауважив міський голова.

Сергій Моргунов висловив переконання, що ми несемо відповідальність не лише перед ними. Нація має бути свідома того, що залишить у спадок дітям і онукам. Тому ми маємо відвоювати незалежність. З болем, гіркотою втрат – але з непохитною вірою і волею до перемоги.

Міський голова подякував нашим захисникам, сучасним героям, адже вони бережуть найдорожче – нашу свободу. Свободу обирати своє майбутнє.

"Майбутнє України – у наших руках! Допоки ми разом. Єдині. Згуртовані. Готові боротися за мрії, за кожен здобуток і успіх – малий і великий. Вінниця – для нас найрідніша. Давайте разом робити її кращою і сучаснішою. Це найбільша честь і гордість – творити успішну історію своєї землі", – наголосив Сергій Моргунов.

Поділитися :