Новини

Ще у двох житлових будинках Вінниці відремонтували систему електропостачання

1 травня 2024, 16:39

Роботи в обох будинках – на Київській, 51 та Космонавтів, 61 – виконали на умовах співфінансування. Левову частку робіт покрив міський бюджет.

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, під час поточних ремонтів оновили ввідно-розподільні щити та замінили новими контактні з'єднання наконечників, які мали сліди температурної деформації або оплавлення. Роботи виконали у 1, 2, 3 та 4 під'їздах житлового будинку на вулиці Київській, 51 та в багатоповерхівці на проспекті Космонавтів, 61.

«Маємо дбати про стійкість та надійність нашої інфраструктури та готувати її на випадок погіршення ситуації в енергосистемі країни. В умовах дефіциту електроенергії та загрози запровадження графіків відключення для населення застарілі будинкові мережі можуть зазнавати тих чи інших пошкоджень в першу чергу. Це додатково може призвести до виникнення аварійних ситуацій. Щоб цього не допустити, маємо підтримувати їх в належному стані в міру наших можливостей. Цього року в нас буде більше поточних ремонтів та дещо менше капітальних», – зазначає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький.

Роботи в обох будинках виконали на умовах співфінансування, левову частку робіт покрив міський бюджет. У такий спосіб міська рада допомагає з тим видом ремонту, якого будинок потребував найбільше. У межах поточних ремонтів в місті раніше уже оновили систему електропостачання в будинку на вулиці Чайковського, 21 (1 та 2 під'їзди) та на Київській, 162 (1, 2 та 3 під'їзди).

Також на сьогодні в місті осучаснили систему електропостачання у двох багатоповерхівках міста в межах капітальних ремонтів. Йдеться про будинки за адресами: вулиця Келецька, 130 та проспект Юності, 20. Роботи капітального виду ще в одному житловому будинку – на вулиці Г. Нарбута, 3 – наразі на завершальному етапі.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :