Новини

Шість років проведе за ґратами вінничанин, який постачав до колонії наркотики

1 травня 2024, 10:04

Затримали 31-річного чоловіка, коли той перекинув через паркан пенітенціарної установи пакунок з розфасованими дозами метадону та канабісу.

Як інформують на сайті ГУНП України у Вінницькій області, 23 квітня Вінницький районний суд призначив покарання у вигляді  шести років позбавлення волі 31-річному раніше судимому зловмиснику, який збував наркотики до установи виконання покарань.

Нагадаємо, 10 вересня 2023 року поліцейські разом із працівниками Стрижавської виправної колонії № 81 затримали чоловіка, який перекинув через паркан пенітенціарної установи пакунок з розфасованими дозами метадону та канабісу.  Фігурантом виявився раніше судимий за вчинення розбою, крадіжки та шахрайства 31-річний вінничанин. 

"На підставі зібраних слідством доказів суд першої інстанції визнав підозрюваного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 6 років з конфіскацією майна", - кажуть у поліції.

Поділитися :