Новини

Сім'ї загиблих та поранені після ракетного удару по Вінниці продовжують отримувати матеріальну допомогу

26 вересня 2022, 11:07

З бюджету Вінницької громади по 50 тисяч гривень виплачують сім’ям загиблих та по 25 тисяч - пораненим.

Як повідомляють у міській раді, родинам вінничан, які постраждали внаслідок ракетних ударів по інфраструктурі та житлових об’єктах територіальної громади продовжують надавати матеріальну допомогу. Наразі поступило 49 заяв від постраждалих на отримання компенсації. Крім того, заяви на отримання матеріальної допомоги подають і родини загиблих. Загалом матеріальну допомогу виплатили 63 мешканцям громади.

Сім’ям загиблих та поранених внаслідок теракту 14 липня продовжуємо надавати допомогу, з бюджету Вінницької громади. По 50 тисяч гривень виплачуємо родині цивільних осіб, які загинули, 25 тисяч гривень – родині цивільних осіб, що отримали поранення або травмування. Загалом з липня допомогу отримали 63 людини,  - повідомляє директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

За дорученням Сергія Моргунова, приймання документів для отримання зазначеного виду допомоги здійснюється працівниками департаменту соціальної політики щодня з 8:30 до 16:00 (крім вихідних) за адресами:

  • Управління соціального захисту населення (Правобережне) проспект Космонавтів, 30 (2 поверх) - 093-190-83-93;

  • Управління соціального захисту населення (Лівобережне) вул. Замостянська, 7 (2 поверх) - 097-101-58-40.

Призначення та виплата одноразової матеріальної грошової допомоги здійснюється на підставі документів. Їх перелік можна переглянути за посиланням.

Поділитися :