Новини

"Танцювальні майстеркласи і Парк динозаврів": у Вінниці готуються до Дня захисту дітей

28 травня 2021, 09:11

Також для понад 200 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, Вище професійне училище сфери послуг організує акцію "Подаруй дитині зачіску".

Як повідомляють на сайті міської ради, 31 травня, до Міжнародного дня захисту дітей, хлопчикам та дівчаткам, які опинилися у складних життєвих обставинах, вручать подарунки. Також для них організують танцювальний майстер-клас і виступ дитячого танцювального ансамблю, що пройде у Центральному парку.

1 червня 225 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на території ВМТГ, отримають матеріальну грошову допомогу та цукерки. Також цього дня 71 дитині, що опинились у складних життєвих обставинах, вручать подарунки. Хлопчикам та дівчаткам проведуть екскурсію по локації "Міні Вінниця". Окрім того, запланована екскурсія до Вінницького планетарію для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, проведуть екскурсію до Парку динозаврів, а  1-4 червня для цих діток проходитиме проєкт "Подаруй дитині зачіску" від ДПТНЗ "Вище професійне училище сфери послуг".

Додамо, до Дня захисту дітей службою у справах дітей Вінницької міської ради проведено міський творчий конкурс "Я – найкрутіший" за участю дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування триває акція "На зустріч мрії".


Наразі на обліку у службі у справах дітей Вінницької міської ради перебуває 244 дитини, які опинилися у складних життєвих обставинах. Також – 248 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 68 дітей-сиріт та 180 дітей, позбавлених батьківського піклування. 229 дітей передано до сімейних форм виховання.

Поділитися :