Новини

У рамках акції "Вакцинуйся. Збережи життя" серед вінничан розіграли 15 телевізорів і 15 велосипедів

19 жовтня 2021, 17:29

Наступний етап розіграшу відбудеться 15 листопада.

Як розповів директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир Романенко, розіграш проходив у хабі "Місто змістів". Аби все відбувалось прозоро, його транслювали в мережі інтернет наживо. Для визначення потенційних переможців обрали міжнародний електронний сервіс. Розіграш публічний, тому усі охочі зможуть перевірити його результати.

"Відповідно до умов акції з 10 646 містян переможців обрали за допомогою міжнародного авторитетного сервісу, який працює більше 12 років. Ним у світі на сьогодні скористалось більше 140 тисяч раз. Попередньо ми підготували відповідні записи для завантаження в систему, а вона вже автоматично сформувала список з 30 потенційних переможців", – розповів Володимир Романенко.

Система сформувала список 30 потенційних переможців першого етапу розіграшу призів. Їхні імена під час прямої трансляції у Фейсбук оголосив заступник міського голови Андрій Очеретний. До 21 жовтня департамент охорони здоров’я міської ради здійснить перевірку щодо проходження потенційними переможцями повного курсу вакцинації. 

Фото: www.vmr.gov.ua

Департамент економіки і інвестицій після затвердження остаточного списку переможців акції повідомить власникам 15 телевізорів та 15 велосипедів дату вручення подарунків. Їхні імена буде оприлюднено в засобах масової інформації. Заступник міського голови Андрій Очеретний привітав перших переможців акції і звернувся до вінничан з проханням активніше вакцинуватись. Адже саме від цього залежатиме, чи залишиться  Вінниця у "жовтій" карантинній зоні та чи зможемо ми уникнути локдауну.

"Наступний етап розіграшу відбудеться 15 листопада. І це буде знову 15 телевізорів і 15 велосипедів. Закликаю вінничан вакцинуватися. Ви знаєте, що сьогодні Вінниця є в "жовтій" зоні, і нам потрібно всім разом зберегти цю тенденцію, Спільними зусиллями вберегти людей, транспорт, бізнес", – зауважив Андрій Очеретний.

Наступний етап розіграшу в рамках акції "Вакцинуйся. Збережи життя" відбудеться 15 листопада, під час якого також розіграють 15 телевізорів та 15 велосипедів. А у фінальному, третьому буде розіграно 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla. Щоб зареєструватись в акції, необхідно перейти за посиланням.

Поділитися :