Новини

У Вінниці обиратимуть кращого кухаря: серед призів 50 тисяч гривень премії та стажування у столичній ресторації

12 листопада 2021, 09:22

Заявки від охочих приймають до 17:00 15 листопада.

Конкурс, започаткований міським головою та "Вінницькою асоціацією гостинності", триватиме півтора місяця.  Учасниками можуть стати усі охочі мешканці Вінницької громади, які працюють кухарями або здобувають професію кухаря.

Як розповів директор департаменту маркетингу і туризму міської ради Олександр Вешелені, заявки на участь  у конкурсі, вже подали шестеро людей. Охочим спробувати свої сили уже час поспішати, адже заявки-анкети прийматимуть до 17:00, понеділка, 15 листопада. Кожен  учасник повинен приготувати три страви, одна з яких обов’язково має бути з вишнею. Оцінювати роботу учасників конкурсу, будуть відомі шеф-кухарі, та почесні гості.

«Потрапити у фінал, у 6 найкращих відібраних кухарів, це вже дуже почесно, це медійно, це буде транслюватися. Оцінювати будуть топові фахівці України, а не тільки Вінниці. І, звичайно, мають стимулювати прекрасні грошові призи. Головний приз - 50 тисяч гривень на руки, преміальний фонд понад 100 тисяч гривень і, крім того, ті, хто не займуть призові місця, матимуть змогу безкоштовно стажуватися в одному з найкращих Київських ресторанів. Для тих, хто в професії, або тільки починає проявляти себе, це дійсно дуже хороший майданчик», - сказав директор департаменту маркетингу і туризму міськради Олександр Вешелені.

Докладніше з умовами участі у конкурсі на кращого кухаря, можна ознайомитися тут.

Поділитися :