Новини

У Вінниці оголосили переможців третього розіграшу «Вакцинуйся. Збережи життя»

17 грудня 2021, 12:44

Учасниками цієї акції стали 28 147 жителів громади, які пройшли повний курс вакцинації від Covid-19 та зареєструвались на сайті Вінницької міської ради.

Третій, фінальний розіграш проходив у два етапи. Спочатку розіграли 20 телевізорів та 20 велосипедів. За них змагалися ті учасники, які не стали переможцями у попередні рази, а за суперприз – автомобіль Toyota Corolla – усі учасники акції.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Як і два попередні розіграші, третій, фінальний транслювався в інтернеті наживо, аби усі охочі могли подивитись прямий ефір на сторінках Вінницької міської ради та телеканалу «ВІТА» у Facebook. За результатами розіграшу володарем суперприза автомобіля Toyota Corolla став Артур Смілянець. Прізвища усіх переможців згодом  оприлюднять у вінницьких ЗМІ. Свої подарунки переможців отримають вже 21 грудня перед будівлею міської ради. Про це повідомив заступник вінницького міського голови Андрій Очеретний:

"Вітаємо потенційних переможців заключного етапу акції і пропоную членам комісії затвердити список і наступні рішення: департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради здійснити перевірку наявності у потенційних переможців сертифікатів вакцинації до 21 грудня 2021 року; конкурсній комісії за результатами проведеної перевірки затвердити список переможців, власників 20 телевізорів, 20 велосипедів та головного призу автомобіль Toyota Corolla окремим протоколом; департаменту економіки та інвестицій після затвердження остаточного списку переможців акції довести до останніх дату та час вручення, а саме 21 грудня 2021 року в 11:00 перед приміщенням Вінницької міської ради; департаменту в справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю оприлюднити в засобах масової інформації перелік переможців", - оголосив пан Андрій.

Переглянути запис трансляції розіграшу можна на фб-сторінці телеканалу ВІТА та Вінницької міськради. 

Читайте також:
Обрали переможця вінницького конкурсу кухарів

Поділитися :