Новини

У Вінниці поліцейські затримали чоловіка, який вдарив ножем власного брата

24 травня 2021, 12:16

Причину сварки обидва його учасники не пам’ятають через сп’яніння.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 22 травня до поліції надійшло повідомлення, що в одній з квартир по вулиці Келецькій під час конфлікту між двома братами один з них вдарив ножем у живіт іншого. Зловмисника затримали за місцем проживання.

За словами керівника Відділення поліції №1 Вінницького районного управління поліції Ігоря Сандула, на місці події слідчо-оперативна група поліції з’ясувала, що між нетверезими братами, які повертались додому, дорогою виник конфлікт. Вдома сварка переросла у бійку, під час якої один з чоловіків схопив дерев’яну палицю, а інший – ніж. 46-річний чоловік наніс проникаюче ножове поранення молодшому братові. Все сталось на очах у їх рідних.

Наразі потерпілий перебуває у реанімації, а правопорушник – в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), за що передбачено до 8 років позбавлення волі. 33-річний потерпілий прооперований і знаходиться у реанімації. 

 

Поділитися :