Новини

У Вінниці привітали медиків з професійним святом

17 червня 2021, 15:06

17 червня у кінотеатрі «Родина» представники мерії відзначили роботу медиків грошовими преміями та грамотами. А пологовому будинку №2 передали сертифікат на придбання обладнання.

Секретар міської ради Павло Яблонський, вітаючи медиків зазначив, що у Вінниці близько п'яти тисяч працівників галузі охорони здоров'я. 

Лікарі, медичні сестри, фельдшери, санітари, лаборанти - всі працівники медичної сфери працюють як єдина, монолітна професійна команда. А пандемія коронавірусу повною мірою розкрила важливість професії лікаря. Жертвуючи своїм часом і здоров'ям, ризикуючи своїм життям, ви довели свою самовідданість. Ви працювали на межі людських можливостей. Я впевнений, що ще ніколи наше майбутнє так не залежало від ваших знань, умінь та досвіду, - зазначив Павло Яблонський. 

Команда галузі охорони здоров'я у Вінниці – це приклад професіоналізму, - зазначив секретар міськради та пообіцяв  робити все для того, щоб покращити  умови праці медиків та підвищити якість медичних послуг.

Міський голова Сергій Моргунов завжди робить на цьому акцент. Ми впевнені, що здоров'я вінничан - в надійних руках. Тож бажаю усім медичним працівникам здоров'я, добробуту, благополуччя», – каже Павло Яблонський.

Сімейна лікарка Центру первинної медико-санітарної допомоги №1 Оксана Голубович, яка була серед нагороджених, зізнається, що робота медика важка, особливо у  часи пандемії коронавірусу. Каже, що  витратили багато часу на боротьбу з ним і, на жаль, є втрати й серед медперсоналу. 

Але завдяки злагодженій роботі медичних працівників: як тих, хто працює в амбулаторіях, так і тих, хто допомагає пацієнтам у стаціонарах, - ми впорались з викликами. Мусимо рухатись і боротись далі. Напередодні свята бажаю колегам сили, терпіння, витримки і обов'язково - взаєморозуміння та взаємоповаги. А пацієнтам – здоров'я і берегти себе», – каже Оксана Голубович.

 

Поділитися :