Новини

У Вінниці "таємно" демонтований дитячий майданчик незабаром повернуть на місце, - тільки відремонтованим

15 червня 2021, 12:02

Вже за місяць обіцяють не лише відновлену ігрову зону, а і свято для дітлахів. 

Днями по вулиці Келецькій  між будинками №41 та №39 демонтували дитячий майданчик. Місцеві жителі, були не попереджені, відтак обурилися і викликали на місце події поліцію.

Як розповів "Місту над Бугом"  голова ОСББ  будинку №39  Олександр Гаврилюк, він особисто викликав правозахисників, оскільки ця ігрова зона перебуває на балансі їхнього будинку і вони є його утримувачем. Як пояснив пан Олександр, виявилося, що демонтували майданчик за ініціативи депутата міськради Олександра Третяка, щоб відремонтувати. Молодого депутата обрали на цьому окрузі. Ще на початку виборчої кампанії  Олександр Третяк пообіцяв мешканцям реконструювати майданчик. І  лише дозволили погодні умови, розпочали процес відновлення.

Реконструкція триватиме орієнтовно місяць. Мають повністю його перефарбувати, замінити старі дошки  та поґрунтувати і пофарбувати деревину, яка у нормальному стані. Оновити канатну стінку. Зібрати, привезти і встановити. Ще восени ми спілкувались і депутат запропонував допомогу. Але я забув про нашу розмову, оскільки депутати зазвичай обіцянок не виконують. Наразі мешканці будинку вдячні, що Третяк свого слова дотримав, - зізнався голова ОСББ.  

За словами голови ОСББ Олександр Гаврилюка, депутат ремонтує майданчик за власні кошти.

Ремонт майданчика проводитиметься за кошти Олександра Третяка, оскільки з мешканців нічого не збирали взагалі. Я так розумію ремонт дорогий, тому що майданчик мільйонний. Тут 5 тисячами не обійдешся. Буде відкриття з концертом і морозивом. Планують свято для дітей,  - каже Олександр Гаврилюк.

Тож майже "детективна" історія з майданчиком завершується очікуванням малечею та їх батьками повністю оновленої ігрової зони.

Поділитися :