Новини

У Вінниці зіштовхнулись п’ять автівок, тролейбус та мопед. Є постраждалі

16 червня 2021, 13:01

В результаті дорожньо-транспортної пригоди за участі п’яти автомобілів, мопеда та тролейбуса, постраждали неповнолітні.

Як повідомляють на сайті Нацполіції у Вінницькій області, ДТП сталась 15 червня близько 18.15 години на вулиці Ватутіна. Внаслідок аварії травмувались неповнолітні водій та пасажирка двоколісного транспортного засобу, а також кермувальниця однієї з іномарок. Призначено ряд експертиз для встановлення причин автопригоди.

Повідомляється, що водійка BMW допустила зіткнення з мопедом Honda під керуванням 17 – річного вінничанина, який рухався в попутному напрямку та зіткнулась  з іномаркою Chevrolet. Від удару  водій двоколісного транспортного засобу, виїхавши на смугу зустрічного руху,  зіштовхнувся з автомобілями FordFocus та Volkswagen. Після зіткнення з іномаркою BMW кермувальниця Chevrolet виїхала на зустрічну смугу, де зіштовхнулась  з іномаркою Renaul та тролейбусом.

У результаті автопригоди 17 – річний  водій та  16 – річна пасажирка двоколісного транспортного засобу госпіталізовані до лікарні.

Також в автопригоді травмувалась 29 – річна  кермувальниця Chevrolet. Жінку госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

Інші учасники дорожньо-транспортної пригоди не постраждали.

Водії тверезі.

Зазначається, що слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

 

 

Поділитися :