Новини

У Вінницю прибув великий продовольчий вантаж з нашого міста-побратима Кельце

12 грудня 2022, 10:00

Допомогу кельчани збирали всією громадою – це 9 тонн продуктів тривалого зберігання.

Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці Сергій Моргунов, муніципалітет Кельце закупив кілька тонн м’ясних консервів, різну бакалію передав польський бізнес та благодійні фонди, долучились школи й садочки. Волонтери Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу розподілять допомогу, щоб підтримати сім’ї переселенців, а також мешканців прифронтових громад.

Окремо кельчани сформували три сотні продовольчих наборів для багатодітних родин. Такі подарунки до зимових свят від нашого міста-побратима отримають сім’ї, які зараз найбільше потребують соціальної підтримки.

"Турбота кельчан справді зворушує. Це не просто жест солідарності, це щире бажання підставити плече у важку хвилину. Від перших днів війни і до сьогодні – ми постійно на зв’язку з мером Кельце Богданом Вентою та його командою. І ми дійсно відчуваємо підтримку всієї громади. Подивіться лише на малюнки маленьких кельчан, які разом з допомогою передали нам наші партнери. Це – емоції, що йдуть від серця. Дякую, друзі! Разом ми переможемо!", - пише вінницький міський голова.

Поділитися :