Новини

Вінничан закликають приєднатися до інформаційної кампанії на підтримку полонених оборонців

26 грудня 2023, 11:41

Вже 19 місяців росія приховує стан і місцезнаходження 1600 полонених захисників та захисниць "Азовсталі". Однак коли полонені присутні в інфополі, їх шанси на виживання і повернення збільшуються.

Кампанію для привернення уваги до військовополонених запустила Banda agency разом з Асоціацією родин захисників Азовсталі.

Участь у ній може взяти кожен. Для цього потрібно поширювати інформацію про українських полонених у соцмережах та тегати Червоний Хрест (@icrc в інстаграмі, фб, тіктоці та твіттері). Це єдина організація, яка могла б пробитися до українців, які перебувають у полоні. 

"Від звільнених людей ми знаємо, що російський полон - це мучити голодом, тримати в антисанітарії, не випускати на вулицю місяцями, відмовляти в медикаментах та медичній допомозі, регулярно бити, катувати струмом, зрізати татуювання, виривати зуби плоскогубцями, влаштовувати незаконні публічні суди, не дозволяти спілкування з рідними, не допускати представників міжнародних організацій, приховувати місце перебування", - наголошують організатори. 

Для того аби допомогти нашим Захисникам, які перебувають у російському полоні, долучайтесь до кампанії, поширюючи інформацію про Захисників у соцмережах. Матеріали для публікації різними мовами знайдете за посиланням.

 

Поділитися :