Новини

Вінничан запрошують на форум про перспективи приватної медицини

15 жовтня 2024, 10:18

2-3 листопада у ВНМУ ім. М. І. Пирогова відбудеться дводенний форум «Медичне питання».  Подія збере студентів-медиків, економістів та усіх, кому небайдужа тема охорони здоров’я для обговорення того, яким має бути розвиток медицини в Україні. Участь безоплатна. Лекційна частина форуму присвячена тому, яким має бути розвиток медицини в Україні.

 

Що входить у програму?

  • лекції про реалізацію медичної реформи в Україні
  • розповіді про розвиток медичного бізнесу;
  • нетворкінг та робота в командах;
  • презентація можливостей закордонних стажувань для студентів-медиків;
  • благодійний аукціон на підтримку ЗСУ.

Про це повідомляють організатори — громадська організація «Українські Студенти за Свободу» у партнерстві з локальним представництвом UMSA у Вінниці та Студентським самоврядуванням ВНМУ ім. М. І. Пирогова.

Цього року більше уваги під час лекційної частини присвятять реабілітації військовослужбовців, економічній доцільності розвитку приваного сектору в медичній галузі, важливості софт-скілів у діяльності лікаря.

Минулого року Українські Студенти за Свободу проводили аналогічний лекторій, головною спікеркою якого була міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька (2019-2020). 

«Минулого року на “Медичне Питання” приїхали студенти медичних університетів з Тернополя, Києва, Чернівців — їхали цілими групами по 20-25 людей, що було надзвичайно приємно. Цього року команда організаторів прагне розширити програму, залучити ще більше учасників», — коментує підготовку форуму голова Департаменту просвіти УСС Владислав Бойко.

Форум пройде 2-3 листопада в ВНМУ ім. М. І. Пирогова за адресою м. Вінниця, вул. Пирогова, 56.

Участь — безкоштовна.

Потрібно лише заповнити реєстраційну форму за посиланням

Довідка

«Українські Студенти за Свободу» — це громадська організація, заснована на засадах захисту, популяризації та лобіювання принципів вільного суспільства. Місією спільноти є об’єднання, навчання та мобілізація української молоді, яка прихильна ідеям Свободи. УСС — це вільне покоління, яке народилось і виросло у незалежній Україні. Учасники організації переконані, що саме свобода є ключовим елементом процвітання будь-якої нації.

Контакт для зв’язку: Анна Чуча, голова Вінницького осередку Українських Студентів за Свободу, +380 96 697 08 22, vinnytsya@studfreedom.org

Поділитися :