Новини

Вінничан запрошують на «Vinnytsia Innovation Day»

22 жовтня 2021, 14:13

Мета заходу - поширення інформації про інноваційні ідеї та рішення, що можуть бути застосовані у сферах: освіти, підприємництва, захисту навколишнього середовища та інших.

Як повідомляють на сайті Вінницької міськради, перший «Vinnytsia Innovation Day» почнеться 27 жовтня об 11:00 на Майдані Незалежності.

У програмі заходу:

  • проведення демо-показів та різних майстер-класів з використанням інноваційного обладнання компанії Bosch (зокрема, систем безпеки та оповіщення, основ мехатроніки автомобілів, інновації в сфері електроінструментів та багато інші)
  • для найменших відвідувачів буде можливість ознайомитись із розвиваючими іграшками Bosch Mini, які популяризують науковий підхід до гри.

Організатори заходу: Вінницька міська рада та комунальне підприємство «Вінницький муніципальний центр інновацій». Партнер у його проведенні - компанія Bosch.

Захід спрямований на промоцію цілей Стратегії розвитку Вінницької МТГ до 2030 року, а саме стратегічних пріоритетів №1 «Цифровізація муніципального простору», №3 «Муніципальні інвестиції» та №4 «Зелена економіка та СМАРТ-спеціалізація». Також, цього дня очікується підписання Меморандуму про співробітництво між Вінницькою міською радою та представництвом компанії Bosch в Україні ТОВ «Роберт Бош Лтд».

Поділитися :