Новини

Вінницька громада передала Захисникам на схід 10 потужних дронів та авіаційний комплекс

28 грудня 2023, 10:55

Ще одна машина з необхідним обладнанням вирушила на фронт до наших Оборонців. За час повномасштабної війни вже 24 військові частини отримали допомогу від вінницької громади.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, нова партія FPV-дронів та авіаційний комплекс допоможуть Захисникам та Захисницям ефективніше виконувати бойові завдання. 

“Для нас дуже важливо, щоб техніка якнайшвидше була доставлена на передову. Тому ми намагаємося оперативно закривати потреби наших військових і якомога швидше відправляти їм необхідне. Будемо сподіватися, що боєздатність наших Захисників буде ще ефективнішою і всі вони повернуться додому з Перемогою, живими та неушкодженими”, – зазначає заступник вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Вінниця активно підтримує Оборонців, які захищають Україну від навали росіян. Так, з початку повномасштабного вторгнення, необхідну допомогу та обладнання від громади отримали 24 військові частини. 

Офіцер Петро запевняє, що така допомога – надважлива на передовій в умовах бойових дій.

“Такі речі нам наразі необхідні, бо вони підсилюють нашу обороноздатність. Такі дрони та радіокерований комплекс захистять життя моїх побратимів. Дрони – це розхідний матеріал, якого ми потребуємо якнайбільше. Дякуємо за цю допомогу”, – сказав військовослужбовець.

 


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :