Новини

Вінницька команда перемогла в міжнародному турнірі з хокею на траві "Кубок Поділля-2021"

25 травня 2021, 12:04

Кращим гравцем турніру став вінничанин Богдан Коваленко.

Як ідеться на сайті Вінницької обласної державної адміністрації, змагання проходили 21-23 травня у Вінниці. Участь у турнірі взяли 4 команди: ХК "ОКС-ШВСМ" (Україна, Вінницька область, м. Вінниця), СК "Будівельник" (м. Брест, Республіка Білорусь), ХК "Мінськ" (м. Мінськ, Республіка Білорусь) та збірна Хорватії.

Перший день"Кубку Поділля" завершився грою між господарями турніру ХК "ОКС-ШВСМ" (Україна) та СК "Будівельник" (Республіка Білорусь) з рахунком 4:2 на користь вінничан. У другий день турніру грали ХК "Мінськ" та СК "Будівельник" (3:2). Цього ж дня в поєдинку зустрілись ХК "ОКС-ШВСМ" та збірна Хорватії (3:2). Останній день змагань розпочався грою між СК "Будівельник" та збірною Хорватії (6:0).

Фінальною грою між ХК "ОКС-ШВСМ" та ХК "Мінськ" завершився цьогорічний турнір "Кубок Поділля 2021". Рахунок зустрічі – 7:5 на користь вінничан.

За результатами змагань І місце посіла ХК "ОКС-ШВСМ" (Вінницька область), ІІ місце – ХК "Мінськ", ІІІ місце – СК "Будівельник".

Кращим гравцем турніру визнано Богдана Коваленка (ХК "ОКС-ШВСМ"), кращим бомбардиром став Віталій Калінчук (ХК "ОКС-ШВСМ"). Звання кращого півзахисника – у гравця СК "Будівельник", кращого захисника – у Дмитра Лупи. Кращим воротарем визнано гравця збірної Хорватії.

Фото: http://www.vin.gov.ua/

Поділитися :