Новини

Вінницька "Нива" не поступилась лідеру турнірної таблиці – ФК "Карпати"

24 травня 2021, 09:49

Матч закінчився нічиєю.

Як ідеться на сайті ФК "Нива", гра проходила 23 травня на стадіоні вінницького СК "Нива". "Нивівці" провели матч у зміненому складі: Борячук і Білик напередодні травмувались, а Хохлова дискваліфікували. Через їхню відсутність деяким футболістам довелося грати не на своїх позиціях. 

Перший тайм вийшов безгольовим. На 78 хвилині зустрічі перший гол забили суперники (Лебідь), зрівняти рахунок вдалось Зеленевичу. Гра закінчилась нічиєю 1:1.

"Гольових моментів у нас було побільше. Але водночас результат гри є справедливим. Хоча ми прагнули перемогти, і хлопці все зробили для досягнення цього результату. Але це – футбол. Обидві команди могли здобути сьогодні три очки. Глядачі допомагали нам в процесі всієї гри, і в кінці також. Але хлопці й самі старалися. Забитий гол – це спільна заслуга всіх!" – наголосив тренер "Ниви" Володимир Циткін.


Технічні дані

"Нива" (Вінниця) – "Карпати" (Галич) – 1:1

Голи: Зеленевич, 90+5 – Лебідь, 78 (пен.)

Незабитий пенальті: Загорулько, 90 – воротар

Видалення: Нікітюк, 90+1

"Нива" (стартовий склад): Гурідов, Сербул, Попов, Калітов, Петрук, Кучер, Маляренко, Зеленевич, Загробський, Георгієв, Загорулько. Запасні: Карабін, Подкуйко, Осмоловський, Гемега, Браславський.

Головний тренер: Володимир Циткін.

"Карпати" (стартовий склад): Зеленський, Поручинський, Матушевський, Нікітюк, Авраменко, Вербний, Лебідь, Козак, Семчук, Мердеєв, Хомченко. Запасні: Вульчин, Вичижанин, Марушка, Танчин, Страшкевич.

Головний тренер: Роман Гнатів.

Поділитися :