Новини

Вінницька спортшкола №2 відкриває філію на території рятувальної станції Вишенського озера

16 червня 2021, 12:28

 Водні види спорту для дітей з мікрорайону Вишенька стануть доступнішими. 

Як написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов, спортшкола №2 не тільки покращила тренувальну базу, а й отримала новий імпульс розвитку. Тут вже облаштували елінг для човнів, нову спортивну залу та басейн. 

Тренери припускають, що з відкриттям філії на Вишеньці,  додатково залучать півтори сотні юних вінничан. Наразі ж у спортшколі близько 300 вихованців.

Зазначається, що МДЮСШ №2 спеціалізується на веслуванні. Щоб вчити плавати найменших вихованців, встановили каркасний басейн. У школі дбають, щоб заняття юних спортсменів проходили в комфортних і сучасних умовах. У прибудові над елінгом зробили тренажерну і спортивну залу, а також душові та роздягальні. Школа «мобільна» - є свій мікроавтобус. А для реабілітації спортсменів – спеціальна сауна. Колектив вивчає досвід європейських центрів олімпійської підготовки, щоб впровадити найкраще у Вінниці. Водночас на базі цієї ДЮСШ готується до змагань і наша національна збірна.

Підтримуючи наші спортивні школи, ми не лише виховуємо нових чемпіонів - ми робимо внесок у здоров’я вінничан. А це – найголовніше, - підсумував Сергій Моргунов.

Поділитися :