Новини

Вінницькі переселенці запрошують взяти участь у соціальній акції "Голуб миру"

18 червня 2021, 15:53

 Захід присвячений приверненню уваги  до проблем біженців пройде цієї неділі, 20 червня на Європейській площі.

20 червня міжнародна спільнота відзначає День біженців. Для України питання біженців актуальне, оскільки вже сьомий рік поспіль тривають військові дії на Сході України, і багато українців вимушено залишили свої домівки. 

До Вінниці  також приїхало багато внутрішніх переселенців, серед них і  Елеонора Руденко. Тут вона разом з однодумцями заснували ГО «Спільна справа», аби об’єднати людей для спільного розв'язання проблем. Вона ж і організовує акцію у Вінниці. Жінка розповіла "Місту над Бугом", що під час заходу планують відзняти соціальний ролик і кожен вінничанин може стати його героєм.

Ми запрошуємо гостей та мешканців нашого міста до участі в заході присвяченому Всесвітньому дню біженця. Зустрічаємося у неділю на Європейській площі з 12 до 15 години та разом проведемо майстер-клас для дітей з виготовлення паперових голубів та запуск повітряних кульок. Кожен охочий може дати коментар та стати героєм нашого соціального відеоролика, який ми запишемо до Всесвітнього дня біженця, - розповіла пані Елеонора. 

Нагадаємо, що Всесвітній день біженців  затверджений Генеральною Асамблеєю ООН у 2001 році.  

Поділитися :