Новини

Вінницьким родинам загиблих атовців та учасників Революції гідності компенсують санаторно-курортне лікування

31 травня 2021, 10:13

Скористатись цією можливістю вінничани можуть один раз на два роки.

Як розповіла "Місту над Бугом" директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова, право на компенсацію мають особи, які проживають або зареєстровані на території Вінницької громади не менше року; а також перебувають на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, що мають право на пільги. Сума компенсації ‒ до 15 тисяч гривень. Порядок забезпечення путівками таких громадян затвердив виконавчий комітет міської ради. 

"Тобто людина може вибрати санаторно-курортний заклад, оздоровитися, пролікуватися. Таку компенсацію члени сімей загиблих можуть отримувати один раз на два роки в розмірі 15 тисяч гривень. Це кошти з міського бюджету. Вони також мають право ставати на облік і забезпечуватись санаторно-курортним лікуванням з державного бюджету", – розповіла Валентина Войткова.

Для того щоб скористатися цією допомогою, потрібно подати пакет документів до відділу звернень апарату міської ради та її виконавчого комітету. Після того як документи зареєструють, їх передадуть на опрацювання фахівцям департаменту соціального захисту.

Поділитися :