Новини

Вінницький міський палац дітей та юнацтва провів День відкритих дверей

26 серпня 2021, 11:47

Так заклад популяризує різнопланові гуртки, яких наразі понад 60.

Як розповіла "Місту над Бугом" директор Палацу дітей та юнацтва Світлана Мусійчук, це відділ декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, художньо-естетичного виховання, відділ науки і технічної творчості, авіамодельний, астрономічний гурток, гурток інформатики, програмування, гурток журналістики, краєзнавців-екскурсоводів та ще багато інших. Також є можливість записати дитину і до футбольної команди.

"Всі гуртки, які є в Палаці, вийшли на проспект Космонавтів, де презентували свою роботу, проводили різноманітні майстер-класи, ігри для дітей, концерт показували. Кожен гурточок намагався себе якимсоь чином проявити", – розповіла Світлана Мусійчук.

За словами пані Світлани, 28 серпня, у суботу, буде проведений ще один День відкритих дверей. Цього разу на Європейській площі. Тут також можна буде записати свою дитину до бажаного гуртка.

"28 серпня ми запрошуємо всіх маленьких вінничан на Європейську площу. Там на дітей чекає чудовий концерт з ігровими моментами. Знову ж таки будуть працювати майстер-класи, різноманітні фотозони. Ми підготували різні цікавинки для дітей. Захід розпочнеться о 14 годині", – додала директор Палацу дітей та юнацтва.

Щодо вартості навчання, то, за словами директора Палацу дітей та юнацтва, більшість гуртків для дітей (а це 80%) – безкоштовні.

Фото: vmpdu.edu.vn.ua

Поділитися :