Новини

Вулиці Вінниці з самого ранку прибирають 40 одиниць техніки

12 грудня 2022, 09:47

З 4 ранку запрацювали комунальники — вони розчищають сніг та посипають протиожеледними матеріалами вулиці, дороги міста та зупинки громадського транспорту.

Як повідомляють на сайті міської ради, сьогодні у Вінниці знову засніжило до роботи по прибиранню вулиць міста задіяли 40 одиниць снігоочисної техніки.

“Просимо водіїв залишити автівки вдома, не створювати затори й подбати про паркування, щоб снігоприбиральна техніка могла проїхати без проблем”, – сказав начальник відділу утримання об’єктів та благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

Тим часом триває прибирання й у дворах багатоповерхівок. З самого ранку над розчищенням тротуарів, проходів та під'їзних шляхів працюють 280 двірників, розповідає директор департаменту житлового господарства ВМР Роман Фурман.

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

Поділитися :