Новини

З Вінниці на Схід: громада передала військовим черговий безпілотний авіаційний комплекс

2 січня 2024, 15:16

Вже сьогодні, 2 січня, спецтехніка поїхала на фронт до наших Захисників.

Як інформують на сайті Вінницької міської ради, загалом допомогу від Вінниці отримали 25 військових частин, які звертаються із відповідними закликами до муніципалітету. 

“Деяким частинам ми передавали допомогу неодноразово. Загальна сума, передбачена бюджетом на 2024 рік, для допомоги військовим – це 610 млн грн. Буквально вчора, 1 січня, виконком міської ради оголосив одразу шість тендерів на закупівлю техніки, необхідної для українських бійців – це дрони, квадрокоптери, прожектори та зарядні станції – так звані ловці “шахедів”, а також тепловізори. Ми очікуємо, що перші постачання будуть вже у лютому 2024 року”, – зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний.

На передачі обладнання була присутня і координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Наталія Панчук. Вона подякувала військовим за їх роботу і побажала якнайшвидше повертатися додому живими та здоровими.

“Ми будемо робити все можливе, аби бути надійним тилом та нарощувати допомогу для наших Захисників”, – додала Наталія Панчук.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :