Новини

За добу вінницькі поліцейські розкрили 6 крадіжок

15 грудня 2020, 14:09

Серед іншого, зловмисники вкрали гроші, їжу та велосипед. Наймолодшому крадію - 15 років. 

14 грудня поліцейські Вінниччини затримали 6 осіб, причетних до крадіжок. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці поліції Вінницької області.

Серед них - 15-річнний житель Гайсина, який вкрав гроші з автомобіля Renault, запаркованого на одній з вулиць міста. Також 14 грудня поліцейські Шаргородського відділення поліції розшукали правопорушника, який напередодні ввечері вчинив крадіжку продуктів харчування з автомобіля Mercedes-Benz. Ним виявився 55-річний житель одного з населених пунктів району.

Цієї ж доби тульчинські поліцейські затримали 42-річного місцевого жителя, який з будинку жителів районного центру викрав продукти харчування та велосипед, завдавши збитків на суму майже 4000 гривень. Крім того, поліцейські розшукали 52-річного жителя Тульчинського району, який викрав пічні металеві плити у жителя села Холодівка.

Оперативники Липовецького відділення поліції встановили особу раніше судимого 37-річного зловмисника, який проник до приватного будинку місцевих мешканців та викрав 10 тисяч гривень. А раніше судимий за майнові злочини 23-річний мешканець м. Погребище був затриманий за крадіжку золотих прикрас та 5 з половиною тисяч гривень з приватного будинку місцевого жителя.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Поділитися :