Новини

Захисника з Вінниччини нагородили нагрудним знаком «За сумлінну службу»

4 жовтня 2024, 09:08

Нагороду від Головнокомандувача Збройних Сил України отримав калинівчанин Сергій Катеринчук.

Як зазначається на сайті Калинівської міської ради, у День Захисників та Захисниць України калинівчанина Сергія Катеринчука нагородили медаллю «За сумлінну службу» від Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського.

Сергій Катеринчук мешканець Калинівки нині служить у лавах 56 окремої мотопіхотної Маріупольської бригади. Чоловік пішов до лав ЗСУ добровільно, служить у Маріупольській бригаді з вересня 2022 року. 

"Морально і фізично дуже виснажливо було. Ворог атакував 5 разів протягом 4 діб. Ми встояли, але це було дуже непросто, - згадує боєць оборонні бої минулого року. Потім звикаєш. Та й поруч побратими, друзі, як кажуть, друга родина тут", - говорить Сергій.

Медаль «За сумлінну службу» - перша державна нагорода Сергія. Він впевнений: дисципліна, стійкість, самовдосконалення та взаємодопомога – фундамент нашої майбутньої Перемоги. Але долучитися до неї мають всі.

"Кожен повинен зробити свій внесок у Перемогу. Хтось – піти воювати, хтось - у тилу забезпечувати військо, бо як не буде тилу, нічого не вийде. Але впрягатися і тягнути разом мають всі!" - зазначає Герой.


Фото: Калинівська міська рада

Поділитися :