Новини

Захисника з Вінниччини нагородили орденом "За мужність" та "Золотим хрестом"

3 січня 2024, 09:50

Назар Чувальський, житель Тульчинської громади, взяв до рук зброю ще у 20 років й став на захсит Батьківщини.

Як інформує на своїй фб-сторінці голова Тульчинської РДА Олександр Гаврилюк, одразу дві нагороди отримав житель Тульчинської громади, 20-річний Назар Петрович. 

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом "За мужність" ІІІ ступеня нагороджено солдата Назара Чувальського.

Окрім того, за успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності, відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного Назара Чувальського нагородили "Золотим хрестом".

"Ще зовсім хлопчина, але він встиг стати справжнім чоловіком, захисником, Героєм. Бажаємо Назару Петровичу і надалі, завжди домагатися бажаного, завжди бути попереду, завжди перемагати. Нехай Ангел Охоронець супроводжує Вас протягом життя!" - наголошує Олександр Гаврилюк.

Фото: фб/Олександр Гаврилюк

Поділитися :