Новини

Захисників з Вінниччини відзначили державними нагородами

20 серпня 2024, 16:27

Відзнаки отримали бійці 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу Василь Данильченко, Георгій Сопронюк та Богдан Манелюк.

Як зазначається на фб-сторінці Вінницького обласного ТЦК та СП, вінничани у складі 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу були відзначені цінними нагородами.

Державні відзнаки отримали:

  • за особисту мужність і героїзм, виявлені при виконанні військового обов'язку старшого солдата Василя Данильченка нагородили орденом «За мужність» ІІІ ст. Окрім того, за зразкове виконання військового обов’язку, підтримання високої бойової готовності військ, високу професійну майстерність, самовідданість і стійкість, Василя Юрійовича нагороджено також і нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».
  • за зразкове виконання військового обов’язку, підтримання високої бойової готовності військ, високу професійну майстерність, самовідданість і стійкість Георгія Сопронюка нагородили нагрудним знаком «За військову службу».
  • за зразкове виконання військового обов’язку, підтримання високої бойової готовності військ, високу професійну майстерність, самовідданість і стійкість,  Богдана Манелюка нагородили нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».

Пишаємось відважними земляками та дякуємо за службу!

Фото: Вінницький обласний ТЦК та СП

Поділитися :