Новини

Захистити вінницьке небо: вінницьким нацгвардійцям передали спецобладнання

8 грудня 2023, 11:13

Необхідну допомогу передали двом частинам Нацгвардії України, де службу несуть вінничани. Їм передали пошукові прожектори “Бандера”, безпілотні авіаційні комплекси, “Мавіки” та хімічні грілки.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, робота муніципалітету зараз зосереджена на пріоритетних завданнях – безпеці та обороні. Для того, щоб допомагати військовим у боротьбі з окупантами, місто на постійній основі збирає актуальні запити і докладає максимум зусиль для того, щоб швидко забезпечити їх всім необхідним.

Так, нове обладнання суттєво підсилить можливості військових і допоможе їм виконувати роботу. Загалом вінницьким військовим передали пошукові прожектори “Бандера” (14 шт.), безпілотні авіаційні комплекси (3 шт.), “Мавіки” (3 шт.), хімічні грілки (5 тис. шт.).

“Наші нацгвардійці – це наша опора. Передаємо їм необхідну техніку. Ми вдячні нашим військовим за їхню роботу та наближення перемоги. Муніципалітет завжди готовий підтримати та допомогти оборонцям, тому ми збираємо запити і намагаємося оперативно закривати їх”, – зазначив заступник вінницького міського голови Андрій Очеретний.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :