Новини

Зеленський нагородив бійців «Червоної Калини» з Вінниччини

8 вересня 2023, 13:17

Захисники отримали ордени Богдана Хмельницького І-ІІІ ступенів та «За мужність» ІІ-ІІІ ступенів.

Як повідомляється на фб-сторінці 14-ої Штурмової Бригади НГУ, на початку тижня під час робочої поїздки в Запорізьку область Президент Володимир Зеленський відвідав командні пункти бойових бригад, які активно ведуть бої проти російських окупантів і звільняють українські території.

Гвардійка бригади "Червона Калина" Ольга, символічно, отримала орден княгині Ольги III ступеня. Володимир Зеленський також зустрівся з військовими, обговорили актуальні проблеми та завдання перед Силами оборони України.

“Від себе й від всіх українців скажу слова вдячності вам за велику службу, яку ви несете ці місяці й, на жаль, роки. Службу, яка стовідсотково приведе до перемоги України, українського народу заради майбутнього. Я дякую кожному й кожній із вас. Дякую за те, що ви, ризикуючи своїм життям, захищаєте нашу державу, кожного й кожну з нас. Бажаю перемоги, повернутися живими до своїх рідних, своїх батьків, дітей, до своїх коханих. Іще раз дякую від усієї України”, - заявив Президент.

Бійці штурмової бригади "Червона Калина" продовжують відважно захищати Україну, визволяти наші землі та ліквідовувати окупантів. Відзнаки від Президента підкреслюють високу професійність, міць та відданість бійців бригади у визволенні всіх територій України.

Фото: фб-сторінка Червона Калина - 14 Штурмова Бригада НГУ

Поділитися :