Новини

10 років за ґратами проведе житель Вінниччини, який, перебуваючи за кермом, на смерть збив двох пішоходів

9 березня 2023, 09:58

Водій здійснив наїзд на людей, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Як ідеться на сайті міської ради, перебуваючи за кермом «ВАЗ», 68-річний підсудний допустив наїзд на пенсіонерів, які йшли по узбіччі. Від отриманих травм 67-річний чоловік помер на місці пригоди, 77-річна жінка померла в лікарні під час надання медичної допомоги.

Після наїзду зловмисник намагався втекти з місця пригоди. Зробити це йому завадили очевидці – вони заблокували його автомобіль та викликали поліцію.


Більше новин – у нашому ТГ-каналі: mnb_vinn


Автопригода сталась 11 вересня 2022 року о 16 годині в с. Васютинці Жмеринського району.

"Перевищивши дозволену швидкість руху у населеному пункті, водій виїхав на узбіччя дороги та допустив наїзд на двох людей. Залишивши потерпілих в небезпеці, водій не зупиняючись продовжив рух", - додали в поліції.

За висновком лікарів чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

"Суд першої інстанції визнав обвинувачено винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) та ч. 4 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України і визначив йому покарання у виді десяти років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 10 років", - йдеться в повідомленні.

Поділитися :