Новини

11 вулиць та провулків на Старому місті будуть під’єднані до загальноміської мережі

5 серпня 2021, 14:38

Каналізування приватного сектору за сучасними технологіями – один із напрямів муніципальних інвестицій, передбачених для розвитку громади на наступне десятиліття.

Очільник міста Сергій Моргунов відзначив, що це питання важливе не лише для мешканців цього мікрорайону та їхнього побутового комфорту, а і для всієї громади, адже стосується екології. Розпочали роботи у 2019 році. І розрахований цей проєкт на кілька років.

«Фінансуємо будівництво з бюджету громади. Відзначу, що цей перспективний проєкт також отримав підтримку і з обласного фонду охорони природного навколишнього середовища. Вінничани, які живуть у цьому мікрорайоні, матимуть можливість за бажанням підключитися до централізованої системи за програмою співфінансування. А це - близько 900 будинків», - повідомив міський голова Сергій Моргунов.

На своїй Фб-сторінці мер відзвітував про виконане:

- проклали 3,1 км самопливної та напірної мереж каналізації на вул. та пров. Привокзальному, вул. Хуторянській та Федорова

- встановили каналізаційно-насосну станцію на вул. Кутузова.

- Зараз продовжується будівництво самопливної мережі водовідведення по вул. Кутузова. Проклали вже майже пів кілометра трубопроводів. 

Поділитися :