Новини

17 медалей вибороли вінничани на Кубку України зі змішаних бойових мистецтв

18 жовтня 2021, 10:29

У змаганні взяли участь представники 19 областей.

Про це ідеться на фейсбук-сторінці "Вінницька арена". Кубок України зі змішаних бойових мистецтв (UFMMA) розіграли у Тернополі з 14 по 16 жовтня.  До складу вінницької збірної входили представники клубів "Оріон" (Липовець), "У-Вей" (Стрижавка), "Тора Каї"(Шаргород), Православної парашутно-десантної школи (Погребище) та "SFS" і "Січ" (обидва – Вінниця). 

Вінничани вибороли шість золотих, дев’ять срібних і дві бронзові нагороди. Перше місце, зокрема, В'ячеслав Смалюх (вагова категорія 38,5 кг, вікова група 10-11 років), Ірина Климчук (57 кг, 14-15 років), Альона Кулик (61,2 кг, 16-17 років), Едуард Дячук (83, 9 кг, 16-17 років), Ігор Завера (понад 93 кг, понад 18 років) та Дарина Тіщенко (72,6 кг, понад 18 років). У командному заліку збірна Вінниччини посіла п’яте місце. 

"Вперше в історії бійці Вінниччини здобули стільки багато нагород на офіційних всеукраїнських змаганнях. На минулому чемпіонаті України серед вінничан не було жодного чемпіона, лише по чотири срібних і бронзових призери. Зараз наша збірна реально претендувала на трійку в командному заліку. Адже вінничани аж 15 разів виступали у фінальних боях! "– розповів президент Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA) Вадим Кудіяров.

Фото: Фейсбук/Вінницька Арена

Поділитися :