Новини

19 жовтня у Вінниці відбудеться перший розіграш призів у рамках акції "Вакцинуйся. Збережи життя"

13 жовтня 2021, 12:58

Розіграють 15 телевізорів і 15 велосипедів.

Як ідеться на сайті Вінницької міської ради, стати учасником акції можуть усі охочі вінничани, які пройшли повний курс вакцинації від Covid-19 та зареєструвались на сайті міськради на сторінці "Вакцинуйся. Збережи життя" за посиланням. Реєстрація для першого розіграшу триватиме до 17 жовтня. 

Сам розіграш відбудеться 19 жовтня о 12:00. Аби все відбувалось прозоро, його транслюватимуть наживо – на сторінках Вінницької міської ради та телеканалу "ВІТА" в мережі Фейсбук. 

"Переможців акції ми будемо визначати за допомогою електронного сервісу, а саме шляхом вибору випадкових номерів учасників серед тих, хто зареєструвався в акції. Після чого конкурсна комісія перевірить тих учасників, чиї номери "випадуть", на відповідність встановленим вимогам акції. І далі уже оголосить перелік переможців. Якщо будуть виявленні невідповідності переможця умовам конкурсу, то на наступному розіграші виберуть  наступного переможця за допомогою електронного сервісу", – розповів директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир Романенко.

Перелік переможців буде оприлюднений в засобах масової інформації. Про дату та час вручення призів їм повідомлять додатково.

Вінничани, які не виграли у першому розіграші, з акції не вибувають, а автоматично стають учасниками наступних розіграшів. 

Поділитися :