Новини

2 тисячі гривень штрафу заплатять чоловіки, які днями стріляли біля вінницької школи №4

14 вересня 2020, 12:12

Близько двох тисяч гривень штрафу заплатять чоловіки, які 11 вересня, після розпиття спиртних напоїв, влаштували стрілянину по будівлі школи №4, що по вулиці Гоголя.

 

Як повідомила "Місту над Бугом"  речниця  Нацполіції у  Вінницької області Анна Олійник,  двоє чоловіків напідпитку зі свого балкону цілили по дітях з пневматичної зброї. Все сталося поблизу школи, коли саме учні початкових класів поспішали на уроки. На щастя потерпілих немає. Поліцію викликали випадкові свідки. За словами Анни Олійник, копи виявили у квартирі, з якої лунали постріли, пневматичну рушницю.  З’ясувалося, що двоє братів, після вживання спиртних напоїв, вирішили стріляли в бік школи. На 53-річного  чоловіка складено адмінпротокол :

Поліцейські доставили чоловіка до відділку поліцію та відібрали пояснення. Він пояснив, що стріляв у повітря. В діях чоловіка, який здійснював постріли, вбачаються ознаки адміністративного правопорушення. На нього складено протокол по статті 174 КУпАП( стрільба з вогнепальної чи пневматичної зброї у не відведених для цього місцях). Таке правопорушення передбачає штраф від 100 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї.  Гвинтівку вилучили, а протокол направили на розгляд суду. , - розповіда Анна Олійник. 

Вінничани у соцмережах обурились такій поведінці чоловіків. Зокрема Marina Belostotskaya виклала відео із затриманням правопорушника, під яким багато коментарів користувачів, які вимагають іншого покарання. 

Поділитися :