Новини

24 й 30 жовтня у Вінниці пройдуть осінні продуктові ярмарки

14 жовтня 2021, 12:35

Ціни на ярмарку будуть нижчими, ніж у місцевих магазинах і на ринках.

Ярмарки працюватимуть з 8 до 15 години на площі поблизу торгового центру (Келецька, 117-Б). Ціни на овочі, м’ясні та ковбасні вироби, птицю, олію, молокопродукти, яйця, борошно та крупи будуть нижчими, ніж на ринках і в магазинах Вінниці. 

Це одна з вимог до учасників сільськогосподарських ярмарків, – розповів Місту над Бугом директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко. Асортимент продукції, яку привезуть на осінній ярмарок, не відрізнятиметься від попередніх років.

"Продукція не міняється: це буряк, картопля, морква, м'ясо, мед, олія. Наша принципова позиція, що ціни мають бути нижчими, продукція має відповідати всім санітарним нормам. Щоб було безпечно і дешево", – прокоментував Володимир Мережко.

Фото: www.dmsrr.gov.ua

Місцевим товаровиробникам та фермерським господарствах, які хочуть взяти участь в осінньому ярмарку, необхідно подати заявку до обласного департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку або звернутися безпосередньо до керівника місцевої громади.

Поділитися :