Новини

29 мільйонів гривень виділила Вінницька міська рада на добудову лікарні ШМД 

30 жовтня 2020, 15:37

Вже з наступного року відділення швидкої допомоги оснащуватимуть за європейськими стандартами.

На сайті міської ради повідомили про схвалене депутатами 30 жовтня рішення щодо виділення з бюджету громади коштів у сумі 29 мільйонів гривень на завершення добудови нового корпусу лікарні ШМД.

Це рішення зумовлене тим, що цей об'єкт є стратегічним не лише для міста, а й для всього регіону, тому його планують завершити до кінця року. 

Будівельні роботи на фінішній прямій. Фактично збудовано 3 600 квадратних метрів нового корпусу. На першому поверсі облаштують відділення екстреної медичної допомоги з протишоковим залом, на другому – буде реанімація на 18 робочих місць. На третьому поверсі – ургентний блок на чотири операційні та зала телемедицини.

Далі, з наступного року, відбуватиметься оснащення відділення відповідно до сучасних європейських стандартів, зауважили у міській раді. 

Довідка:

Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги в цілодобовому режимі надає екстрену (невідкладну) медичну допомогу дорослому населенню Вінницької міської ОТГ (301 тис. осіб), пацієнтам з  Вінницької області. 

Поділитися :