Новини

55-річний вінничанин протягом більш ніж 10-ти років розбещував малолітніх дівчаток

5 грудня 2022, 10:37

У власній квартирі однієї із багатоповерхівок Вінниці підозрюваний створив «художній гурток» для дітей.

Як повідомляють на сайті Нацполіції у Вінницькій області, об’єктами розпусних дій ставали малолітні вихованки, які приходили на приватні заняття з малювання. Чоловік, переконавшись у відсутності батьків чи інших дорослих, більш як 10 років вчиняв розпусні дії відносно дітей.

Під час санкціонованого обшуку у квартирі чоловіка виявили ряд речових доказів його злочинної діяльності: фотографії та відеозаписи оголених та напівоголених дітей, рукописні й друковані тексти сексуального характеру, текстові «алгоритми» заподіяння малолітнім фізичного болю та знущань, листування із дітьми сексуального характеру із зазначенням видів покарань у разі розголошення вихованцями його дій. Правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, мобільні пристрої, флеш-накопичувачі.

Від злочинних дій підозрюваного постраждали діти віком від 10 до 14 років. 

"Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх) та ч. 1 і ч. 3 ст. 301-1 (умисне зберігання дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження) Кримінального кодексу України", – повідомили в поліції.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 12 років. 1 грудня за клопотанням слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

Поділитися :