Новини

6-8 липня вінницьку делегацію приймала Метрополія Діжон і Рада регіону Бургундія-Франш-Конте

13 липня 2021, 09:26

Зокрема, з вінничанами зустрілась Тетяна Яблонська, яка очолює Український органічний кластер.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови Андрій Очеретний, офіційний прийом відбувся у Палаці герцогів Бургундських за участі заступниці мера Діжона з питань європейського співробітництва, розвитку міжнародних відносин, туризму і проведення конгресів Сладани ЗІВКОВІЧ (Sladana Zivkovic), віцепрезидента Метрополії Діжон Філіпа ЛЕМАНСО (Philippe Lemanceau), дипломатичного радника префекта регіону Бургундія-Франш-Конте Х’ю НОРДІ (Hughes Nordi) та представників посольства України у Франції.

"Діжон як столиця гастрономії і лідер інноваційного розвитку аграрного сектору, підтримує цей проект співробітництво на чолі з кластером Vitagora, який надасть нові можливості для розвитку виробникам і аропідприємствам метрополії та регіону", – зазначив Андрій Очеретний.

Також у своєму дописі Андрій Очеретний повідомив про те, що з вінницькою делегацією в Діжоні зустрілась наша землячка з Хмільника Тетяна Яблонська, яка очолює Український органічний кластер. Органічне господарство Тетяни Яблонської займається виробництвом курячих яєць та вільним випасом під власною ТМ "Світ Біо". Сторони домовились про долучення Українського органічного кластера до кластера AgroVin, участь у спільних представленнях в Діжоні України, Вінниці та Вінниччини.

Фото: Фейсбук/Андрій Очеретний

Поділитися :