Новини

60 FPV-дронів та 6 Mavic 3T передали вінницькому підрозділу Нацгвардії

6 травня 2024, 12:03

Окрім того, три пікапи посилять мобільні вогневі групи, які захищають небо над Вінниччиною.

Про чергову передачу нашим військовим від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу у своєму тг-каналі повідомив міський голова Сергій Моргунов.

FPV-дрони та «мавіки» вирушать на передову. Спецобладнання допомагатиме військовим працювати і вдень, і вночі та виконувати різні завдання – це і розвідка, і безпосередньо бойова робота.

«Бійці цього підрозділу направляються на один із напрямків по лінії фронту. Був запит щодо FPV-дронів, зрозуміло для яких потреб, а Мавіки – ефективно себе показали саме в нічний час. Наше завдання – всією територіальною громадою і всією нашою командою максимально допомагати Силам оборони. Що ми й робимо. Головне, щоб уся ця допомога була корисною військовим і допомагала їм ефективно бити нашого ворога», – зауважив Вінницький міський голова.

Безпека та оборона – ключовий пріоритет, за яким у воєнний час працюють Вінницька міська та обласна ради, у співпраці із Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом. Тому підтримка Захисників і Захисниць ведеться систематично, регулярно та на постійній основі.

Фото: тг/Сергій Моргунов

Поділитися :