Новини

65 років Вінницькому фаховому коледжу мистецтв ім. М. Д. Леонтовича

27 березня 2023, 16:02

Основний принцип навчання студентів у коледжі - творчий та індивідуальний підхід до обдарованої особистості

«За роки існування навчальний заклад закінчило близько 7500 випускників, які працюють в провідних творчих колективах України та зарубіжжя, оперних та музично-драматичних театрах, у вищих навчальних закладах та музичних школах», - говорить директор Вінницького фахового коледжу мистецтв ім М.Д. Леонтовича, Народний артист України Станіслав Городинський.

Близько 70% випускників щорічно продовжує навчання у вищих навчальних закладах мистецтва ІІІ - ІV рівня акредитації.

«Багаторічні традиції концертного виконавства в коледжі продовжують такі колективи, як: хор, симфонічний, духовий та камерний оркестри, оркестр народних інструментів, бенд, вокальні, інструментальні та хореографічні ансамблі. При коледжі працює музична школа-студія педпрактики», - продовжує очільник коледжу.

Колектив викладачів та студентів проводить широку концертну та лекційну роботу в місті, області та за її межами. Коледж сприяє участі талановитої молоді у міжнародних, всеукраїнських та міжрегіональних конкурсах. Творчі колективи коледжу активно пропагують академічну і народну музику в області, державі та за її кордонами, і є творчою майстернею для майбутніх «зірок».

Поділитися :