Новини

Аграрії Вінниччини змагатимуться в Спартакіаді

25 лютого 2021, 11:45

Змагання сприятиме кращій комунікації між сільгоспвиробниками, спонукатиме їх до співпраці та обміну досвідом.

Як повідомляє "Інформаційна Вінниччина", змагання планують провести в березні, поки в аграріїв не почнеться "гаряча пора". За словами керівника апарату облагроб'єднання "Вінницька рада сільгоспвиробників" Івана Пипяка, Спартакіада серед сільськогосподарських та фермерських господарств Вінниччини буде проводитись вперше. 

Наразі вже розробили положення щодо проведення цього спортивного заходу. Планується, що аграрії змагатимуться у п’яти видах напрямках: футзал, настільний теніс, шахи, шашки, дартс. За перемогу боротимуться і чоловіки, і жінки.

"Ми разом з Вінницькою територіальною організацією ВФСТ "Колос" вирішили долучити до спортивних турнірів і наших фермерів. Адже хто наповнює бюджет громад? Хто опікується соціальною сферою? Хто підтримує наших спортсменів? Так, переважно аграрії. А самі у спортивних змаганнях не задіяні. Ось ми і виправимо ситуацію. В будь-якій справі важливо відчувати себе заповзятим, енергійним і здоровим. І саме фізична культура та спорт дають можливість заохотити до здорового способу життя", - зауважив Іван Пипяк.

Про готовність брати участь у змаганнях вже заявила частина аграріїв Вінниччини.

Фото: i-vin.info

Поділитися :