Новини

Амфетамін та арбалет: вінницькі правоохоронці викрили нарколабораторію

11 березня 2021, 10:36

Трьох підозрюваних оперативники затримали на місці злочину, коли вони виготовили чергову партію амфетаміну.  

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 10 березня працівники кримінальної поліції затримали трьох зловмисників, які у підсобних приміщеннях приватного домогосподарства в селі Нова Прилука Турбівської територіальної громади облаштували нарколабораторію.  

Працівники поліції встановили, що організував злочинну діяльність 35-річний вінничанин. Наркотичні речовини зловмисник виготовляв разом зі своїми 37 та 40-річними подільниками. Трьох підозрюваних оперативники затримали на місці вчинення злочину, коли вони виготовили чергову партію амфетаміну.  

"Під час проведення санкціонованого обшуку у господарських приміщеннях поліцейські вилучили обладнання та прекурсори для виготовлення психотропних наркотичних речовин, електронні ваги, колби, кислоти, різні ємності, що свідчить про їх протиправну діяльність, а також готову наркотичну продукцію – амфетамін. Також у зловмисників вилучена зброя – револьвер, пістолет та арбалет", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко.

Затриманим загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.  

Поділитися :