Новини

Багатодітні родини Вінницької громади запрошують взяти участь у спортивно-розважальному заході «Сильні, вільні та спортивні»

7 травня 2024, 16:28

На учасників чектимуть спортивні вікторири, конкурси та подарунки. Захід відбудеться на стадіоні Центрального парку імені М. Леонтовича.

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, 15 травня щорічно відзначають Міжнародний день сім’ї. З цієї нагоди у Вінниці відбудеться спортивно-розважальний захід «Сильні, вільні та спортивні». До нього запрошують долучитися багатодітні родини Вінницької громади.

Подію організовує департамент соціальної політики міськради спільно з комітетом по фізичній культурі та спорту ВМР за підтримки Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

На учасників програми чекають спортивні вікторини, конкурси й розваги, ігри й естафети, а також подарунки.

«Займатися спортом корисно як для фізичного, так і для ментального здоров'я. Тому разом із партнерами запрошуємо багатодітні родини громади взяти участь у спортивних активностях. Розуміємо, що у такий непростий для нашої країни час не всі родини зможуть взяти участь у повному складі. Тато або мама можуть бути на фронті. Тому в команді з дітьми можуть бути тітка або дядько, хрещені батьки, старші сестра або брат. Ми будемо раді бачити кожного, бо ми всі – одна велика родина! Все буде Україна!» – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Участь в ініціативі зможуть взяти близько 60 заздалегідь зареєстрованих учасників.

Реєстрація за посиланням. Вона триватиме до 12:00 13 травня. Про час проведення активностей учасників повідомлять додатково після успішної реєстрації.

Координаторка заходу та контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна. Зателефонувати можна за номером: 50-86-92.

У разі повітряної тривоги учасники та глядачі заходу можуть спуститися у найближчі укриття. Адреси сховищ – на карті.

Афіша: Вінницька міська рада

Поділитися :