Новини

Багатодітні сім'ї Вінницької громади долучились до плетіння маскувальних сіток для ЗСУ

6 липня 2023, 16:13

Діти разом із батьками плели маскувальні сітки для наших Захисників та Захисниць, аби вберегти їх життя від ворожої кулі.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 6 липня в рамках заходів з нагоди Дня родини, який щорічно відзначається 8 липня, багатодітні сім'ї (понад 35 учасників), які перебувають на обліку в департаменті соціальної політики долучились до патріотично-просвітницького заходу «Дружна родина – міцна Україна!». 

Ініціатива плетіння маскувальних сіток виникла у дітей та батьків із багатодітних сімей Вінницької громади, які звернулись з проханням до департаменту соціальної політики. Очільниця департаменту Валентина Войткова зазначила, що, об'єднані доброю справою, містяни пришвидшують спільну перемогу, тому вирішили підтримати ідею та організувати захід із символічною назвою. Ініціативу підтримали і в Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабі.

"Війна не відміняє дитинство та не відміняє благодійність. Ми раді бачити свідоме підростаюче покоління, яке розуміє, що лише гуртом ми можемо чогось досягти, і якщо ми робимо щось разом – командою або ж родиною – тоді у нас усе і виходить", — зазначила координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світлана Куца.

На завершення заходу усі сім'ї отримали солодкі подарунки за ініціативність та внесок у добру справу. 

Поділитися :